Rhijenhof BICT Groep Open Tennistoernooi: Geslaagde week!

Graag willen we iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan het succes van het toernooi.

• Een speciale dank naar Kim Wehrmann-Cassar voor haar uitstekende organisatie en planning. Dankzij haar verliep alles soepel, zelfs met de onverwachte regenbuien.
  • Natuurlijk ook veel dank aan alle spelers en speelsters die met veel passie en sportiviteit de baan op zijn gegaan. Jullie enthousiasme en sportiviteit maakten het toernooi tot een waar feest.
  • Tot slot willen we onze sponsors bedanken voor hun steun. Dankzij jullie was het mogelijk om dit toernooi te organiseren.

We kijken met veel plezier terug op een geslaagde week vol tennisplezier. We hopen jullie volgend jaar weer te mogen verwelkomen op het Rhijenhof Open BICT Groep Tennistoernooi!

Enkele highlights:

• Ronetto van Tilburg won de finale van de HE NRT-500 categorie van Timo de Visser.
  • Sanne Schalekamp pakte de titel in de DE NRT-500 categorie na een spannende finale tegen Laurie Barendse.
  • Jasper van der Bles en Vikram Srikanth streden in de HE7 finale, met Van der Bles als winnaar.
  • Klaas-Jan Ratterman en Rommy Lutgendorff namen de titel in de GD7 finale mee naar huis.
  • Sabine van den Engel-Hoogendoorn en Marlous Witmer wonnen de DD6 finale van Jolanda van Dorp en Tessa de Groot.
  • Ties de Regt versloeg Mauro Marzolla in de HE2 finale.
  • Laura Molenaar en Diane van der Zwan waren te sterk voor Marjan van Bijsterveldt en Karin Engelen in de DD7 25+ finale.
  • Robbert Palm en Thomas Tuinstra pakten de titel in de HE5 finale.
  • Gianpaolo Gioia, Frank Warringa, Pascal Zuijderwijk en Rene Zuijderwijk wonnen de HD7 finale.
  • Iosé Di Pofi versloeg Andrzej Rowinski in de HE6 finale.
  • Bart Overdevest en Annie Overdevest waren te sterk voor Raymond Kordijk en Yttje Visser in de GD8 25+ finale.
  • Johan Enthoven en Richard Moerman wonnen de HD7 25+ finale van Hadi Fani en Ed Helderman.
  • Sep de Visser en Timo de Visser pakten de titel in de HD NRT-500 finale na een spannende strijd tegen Aydan Gomez Osorio en Ties de Regt.
  • Jeffrey Lie, Michael Lim, Rick Van Lent en Robert Schenke wonnen de HD8 25+ finale.
  • Daphne Sonneveld en Joanne Vreugdenhil wonnen de DD5 finale van Sofie Korthout en Frederieke Schraven.

Naast de genoemde finales waren er nog tal van andere spannende wedstrijden te zien. De complete uitslagen van alle categorieën zijn te vinden op de toernooi.nl